Limba română, întrebare adresată de Deejays, 8 ani în urmă

O scurtă compunere de 10-15 rânduri cu titlul "Izolarea " sau "Carantină ".
Multumesc anticipat !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brainout21
8
Izolarea...
Totul a inceput acum aproximativ o luna pe aceasta planeta . Toata lumea a intrat brusc intr o autoizolare cauzata de frica datorita unei boli .
Ana, impreuna cu familia ei sunt atat de fericiti ca atat ei cat si cei apropiati lor sunt in siguranta si in primul rand sanatosi . In tot acest timp de izolare la domiciliu a petrecut mai mult timp cu mama si tatal ei , timp pe care de obicei nu il avea din cauza liceului si locurilor lor de munca a parintilor ei .
Familia Anei , sustinuta de ea se incurajeaza si spera ca aceasta izolare sa treaca mai repede pentru a reveni la activitatile zilnice de dinainte .
sper ca te am ajutat
Răspuns de alinalaura46
3

Răspuns:

    Carantina

 Nu tocmai exact anul pe care mi-l imaginam eu, 2020. Totul a inceput la finalul anului trecut, un virus coplesitor si parsiv( deoarece e diferit de la persoana la persoana) a inceput putin cate putin sa invadeze lumea in care traim. La inceput oamenii de stiinta nu i-au dat mare importanta deoarece virusii sunt obisnuiti si planeta noastra s-a mai confruntat in trecut cu molime si mai grave.

   Dupa putin timp, apele devin din ce in ce mai tubluri pe toata planeta, in special in familia mea, mama fiind asistena iar fratele meu doctor. Cu totii am inceput sa ne facem griji pentru ei pentru ca ei erau in linia intai si ii ingrijeau pe cei infectati cu noul coronavirus. La scurt timp mama si fratele meu s-au mutat la camin, (un spatiu organizat de primarie pentru ca eroii nostrii ca nu intre in contact si cu alte persoane). La doua saptamani, eu si tata am inceput sa ne simtim din ce in ce mai rau si am fost sa ne facem testul, rezultatul venind la 15 minute... negativ. Am luat o pauza de la toate activitatiile cotidiene si ne-am izolat in CARANTINA.

Alte întrebări interesante