Limba română, întrebare adresată de horagrecu, 8 ani în urmă

o urare de la multi ani cu foarte multe cuv frumoase . De mentionat trb sa fie de min 10 randuri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cristicristian22
1

Răspuns:

Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc tot binele din lume, multă fericire, bucurie, sănătate și ceea ce îți dorești sa devină in realitate.

Îți doresc sa ai parte doar de momente frumoase alături de cei dragi tie și sa îți amintești de ele mereu, iar peste momentele grele sa treci cu putere!

La mulți ani!

Explicație:bafta

Răspuns de MrBunny
2

Răspuns:

           Dragă (numele persoanei),

  Încep cu un călduros la mulți ani din partea mea! Îți doresc tot binele din lume, să ai parte de cât mai multe bucurii, pentru că meriți!

  Mereu mă voi gândi la toate momentele de neuitat petrecute împreună, și la cât de bine ne-am simțit. Ești o persoană specială atât pentru mine, cât și pentru mulți alții. Vreau să știi că atunci când tu ești fericit/ă, și eu sunt. Nimic nu e mai frumos decât un zâmbet sincer din partea ta. Oricât de departe ai fi de mine, o parte din inima mea este întotdeauna acolo. Sunt fericit/ă că te-am cunoscut, pentru că viața mea fără tine nu este așa de frumoasă cum e acum. Gândește ca și cum anul ar fi o carte cu 365 de pagini, fiecare pagină reprezentând o zi. Scrie lucruri cât mai frumoase, pentru că viața ne este dată pentru ca să fim fericiți.

  Sper să scrii și pe această pagină multe momente de neuitat, pentru că este ziua ta. La mulți ani!

                                                                    Cu drag, (numele tău)

Multă baftă!! (•ㅅ•)

Alte întrebări interesante