Limba română, întrebare adresată de billy11, 9 ani în urmă

oare cum ar arata o lume fara cuv.?Ar mai fi posibila comunicarea?...........fa o compunere de5-7 randuri cu titlul magia cuv. ,in care sa-ti exprimi opinia despre acest subiect. am nevoie pls!


meuriapriness: MAGIA CUVANTULUI
meuriapriness: VREI SA SPUI
meuriapriness: DRAGA EU CRED COMUNICAREA NU MAI POATE FI POSIBILA GANDESTE TE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
       Ideologia cultului religios sustine cu precizie faptul ca primul a fost cuvantul si de la acesta a pornit tot procesul vietii. Tin totusi sa am o parere proprie , una personala ,intradevar ,o teorie neconformista .
       Comunicarea nu inseamna doar sunete,litere articulate,sau cuvinte inscriptionate pe o coala de hartie . Destanuirea unor ganduri reprezinta mai mult de atat . Expresia faciala are accesul la exprimarea unor sentimente mult mai puternice ;si acesta este doar un exemplu. Ne folosim de mijloace "scurte" , nu acceptam ideea de a medita asupra unui detaliu , alegem sa trecem cu vederea ,preferam secolul vitezei . Cuvintele nu ne tin in viata , ele doar ne ajuta sa ne ascundem ,sa fim falsi in multe situatii ,ne mascheaza sentimentele intr-un mod brutal dar le si amplifica prin sensuri exagerate.
        Traiul fara dialect ,pentru mine reprezinta o viata pura.
        Avem posibilitatea de a comunica prin culori, prin semne sau stari . Nu suntem inutili, comunicarea exista oricum , noi o formam si noi o controlam. Omul a inventat cuvantul ,puteau sa existe multe alte variante , si pe parcurs s-au descoperit mii de mijloace .
         Comunicarea este ceea ce vrem noi sa fie .
          

billy11: mai de cls. a 5a
Alte întrebări interesante