Limba română, întrebare adresată de andracostachescu, 8 ani în urmă

OFER 100 DE PUNCTE!
Buna. Pentru cei care ați citit "Adam si Eva" de Liviu R., care capitol v a impresionat cel mai mult si de ce ? Exprimati-va opinia in 10-15 rânduri. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jardelflorina39
0

Citatul la care m-am impresionat :

Şi a găsit-o printre miile de oameni indiferenţi. I-a zărit mai întâi ochii verzi cu luminile calde şi moi. S-a cutremurat până în temeliile fiinţei lui, ca şi când i s-ar fi lămurit fulgerător toate misterele vieţii. Apoi li s-au încrucişat privirile şi din uimirea ei a înţeles că şi ea l-a recunoscut, deşi nu l-a mai văzut niciodată.

Explicație:

pentru ca este foarte emotionant momentul dat mi la placut atat de mult incat mi-a dat lacrimilie ! Cum am mai zis este ceva ce se mai intampla rareori cu multe "cupluri" . Si cred ca toata lumea a fost impresionat/ă de ce cuvinte folosesc cei ce au scris-o, cat talent si cata exprimatie. Eu cred ca daca as fii in locul lor as fi foarte mandra de mine. Mai ales inspiratia lor de a face o carte de asemenea . Inspiratia din cuvinte . Munca depusa, puneau filelele multe si multe pana cand ajunge in biblioteci unde oamenii au inceput si din ziua de azi sa le citeasca. Sincer/ă sa fiu mi-e mi-a placut la nebunie sa citesc aceasta carte si ma bucur ca si ceilalti au citit-o dar daca nu ma bucur ca o sa aiba curajul sa o citeasca. Dar nu cel din urma povestea sau mai bine spus cartea o recomand la copii de la 7+ . Deoarece daca sunt cuvinte pe care nu le inteleg sau propoziti poate sa ii intrebe pe parinti lui..

nu mai stiu ce sa scriu imi pare rau.. dar sper sa "improvizezi" de undeva, eu te-am ajutat cum am putut tu doar trebuie sa mai scri doar 3 randuri. Sper ca te-am ajutat! ;)

Cartea costa 15.00


andracostachescu: multumesc, dar citatul din ce capitol face parte?
jardelflorina39: cred ca da pentru ca scrie accelasi citate nu stiu, nu vreau sa gresesc dar cred ca da doar e accelasi titlu accelasi autor
Alte întrebări interesante