Istorie, întrebare adresată de teacadaria, 8 ani în urmă

OFER 40 de PUNCTE!!De ce nu este normal ca statul german sa finanteze migrantii?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mircea98
0
În primul rând , Germania este țara europeană cu cel mai mare nr de locuitori, așadar nu duce lipsă de forță de muncă. Migranții caută să rămână în Germania pentru ca pot avea un trai decent ,dar mulți nu muncesc pt asta, ba dimpotrivă comit infracțiuni grave. Finanțarea migranților va atrage și mai mulți migranți producându-se astfel o islamizare a Europei .
P.S tu vezi acolo 40 de puncte dar defapt eu iau doar 20 fiindcă se împart pe jumătate, trebuia sa pui 80 ca sa pot lua 40...în fine, sper ca te am ajutat
Răspuns de puiuflorindraga
1

1) Statul german,investeste puternic in infrastructura,industria constructoare de  masini,aeroneutica,cercetare,educatie sanatate !De ce ar aloca sume si uriase..pt. emigranti??2) Germania doreste forta de munca  cu inalta calificare!Pt. ce sa cheltuiasca bani.pt. pregatirea si calificarea acestora,cand  are suficienta forta de munca??In anul 2017....avea o populatie de aproximativ 83 milioane de locuitori!   3)Exista pericolul ca populatii intregi din anumite tari...mai putin dezvoltate sa emigreze in Germania!...4)Datorita diferentelor religioase,diferentelor de pregatire profesionala,nuvelului de trai,Legislatiei mai  severe....,nivelului de cultura existent in Germania......sa  aiba loc revolte,manifestatii,alte evenimente,nedorite de nici un  guvern! 5)Cheltuielile de intretinere,invatarea limbii vorbite in Germania,cazarea,transportul sunt uriase!Atunci...pt. ce ar renunta o tara ca Germania......la diminuarea P.I.B.-ul propiu???

Cam astea ar fii motivele ,privind normalitatea finantarii migrantilor!Iti doresc o seara perfecta!

Alte întrebări interesante