Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

OFER 50 PUNCTE SI COROANA CINE RASPUNDE PRIMUL
redacteaza un text de 5-7 randuri in care sa prezinti actiunile pe care le-ai face daca ai avea puterea sa opresti timpul...textul trebuie sa aiba titlul DACA AS PUTAEA SA OPRESC TIMPUL

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ayanna2
12
                                            Daca as putea sa opresc timpul
Daca as putea sa opresc timpul as vizita multe locuri care m-ar fi interesat,as fi merge in lucri secrete pentru a afla lucruri,as cauta un mod pentru ca lumea sa nu mai fie trista.As cauta motivele de care se leaga toate secretele poprului.As face lucruri foarte importante, lucruri care nu se practica inca astazi.As modera gandirile unor oameni care nu au suflet,si le-as transforma in vise urate faptele necugetate.Unele lucruri care le facem nu trebuie sa fie doar facute ci,si gandite.
Sper ca te-am ajutat
Răspuns de kokolino19
12
Dacă aș putea să opresc timpul mi-aș gestiona clipele mai eficient. Am citit foarte mult despre acest concept - numit timp. Știu că Zeul Cronos este nemilos cu noi și cerne prin clepsidră toate momentele vieții bune, frumoase, dar și mai nefaste. Timpul este măsura tuturor lucrurilor, dacă l-aș pute opri l-aș planifica mai riguros, mi-aș alcătui un program care să-mi permită să cunosc mai multe lucruri, să citesc, să socializez. Mi-aș dori ca tot ceea ce fac să ducă la împlinirea mea spirituală, profesională, să-mi permită să-mi dezvolt armonios personalitatea. Dacă aș putea opri timpul aș lupta mai mult pentru semenii noștri în nevoi, aș găsi răgaz să mă apropii de oamenii adevărați...aș iubi mai mult tot ceea ce mă înconjoară: ființe, oameni dragi, lucruri din natură.
Alte întrebări interesante