Limba română, întrebare adresată de Eduard45, 8 ani în urmă

Ofer 69 de puncte si cel mai bun raspuns !

Compuneti o compunere cu titlul ,, Lumea mea depinde de noi " !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ArianaAugustinOwl
2
Lumea mea depinde de noi!

Lumea este un loc minunat dar oamenii îl văd cateodata ca un loc îngrozitor, cu oameni rai și cu lucruri rele care ni se întâmplă.
Însă cum am putea sa schimbam noi aceste lucruri? Lucrurile nu pot fi numai bune , perfecte . Acele intamplari grele prin care trecem sunt complet normale și trebuie sa le trăim. Viața nu ar mai fi satisfăcătoare fără ca măcar sa greșim și noi odată, doar așa putem învață din greșeli.
În rest noi trebuie sa fim răbdători, înțelegători și sa avem în vedere ca nimeni nu este perfect ! Trebuie sa fim optimiști și sa ajutam oamenii aflați în nevoie ,sa îi incurajam, sa le spunem vorbe și vesti frumoase . Doar așa lumea va fi mult mai buna. Sa ajutam oamenii de orice fel , nu contează ce rasa au , ce au făcut sau ce cred despre tine , trebuie sa știi ca în sufletul fiecărui om se afla o mica durere .
Trebuie sa fim blânzi cu natura , sa reciclam , sa fim mai ordonați. Sa mancam sănătos, sa facem sport , sa invatam și sa fim noi înșine.
Lumea depinde de noi , noi putem schimba lumea numai dacă avem voința și chiar de dorim asta! Lumea mea și a tuturor depinde de noi!


Salut , sper ca te-am ajutat ! :)

ArianaAugustinOwl: Mulțumesc pentru apreciere, seara buna!
Eduard45: Imi poti face una si in engleza ?
ArianaAugustinOwl: asta numai numai ca în engleza?
Alte întrebări interesante