Limba română, întrebare adresată de nunu12, 9 ani în urmă

Ofer 93 de puncte celui ce imi face : UN TEXT CU TITLUL ''Ce mare lucru '' EXPLICA DE CE APRECIATI INVENTATORI


gabypopo3555: de cat il vrei?
nunu12: ce
gabypopo3555: de cate randuri?
nunu12: 10

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandruhodor
3
Tot ceea ce există acum printre noi și care ne fac viața mai ușoară se datorează muncii și efortului pe care l-au depus inventatorii în trecut.
Dacă nu ar fi existat ei, lunea din zilele noastre nu ar fi fost altfel față de acum cinci mii de ani, totul având să fie mai greu din toate punctele de vedere. 
Nimeni nu și-ar putea imagina lumea fără internet, sau poate chiar mai important, fără telefon. Cum ar fi fost să credem și acum că Pământul este plat și că suntm singura planetă din Univers.
Nu neapărat că trebuie resprectați, dar trebuie să îi amintim mereu pe cei mai mari inventatori ai istoriei. 

nunu12: multumesc
alexandruhodor: np
Răspuns de PutereDinu
1
  In ziua de azi tot lucrul efectuat de catre noi este mult mai usor de efectuat cu ajutorul noilor mecansime inventate de multi savanti. Daca n-ar fiu acestia, nu ne-am putea imagina lumea altfel. In ziua de azi, mai mult de 70% din populatia globului poseda telefoane mobile. Minut cu minut, peste tot Pamantul se fabrica tot mai multe lucruri noi si care se innociesc. Toate acestea, au o influenta poozitiva, dar si negativa: Cea pozitiva, este ca aduce folos si un procent majorat de ajutor pentru toti, dar cea negativa este ca oamenii incet cu incet se lenevesc, dar nu numai, ci si inca unele mecansime sunt daunatoare, care pot provoca boli, sau chiar, din neatentia cu lucrarea lor, duc pana la moarte.
Alte întrebări interesante