Limba română, întrebare adresată de AlinutaHutza, 8 ani în urmă

Ofer coroana si multe puncte !!!
Scrie o scrisoare adresată unui prieten despre o zi bizara pe care ati trait-o . Textul trebuie sa cuprinda o secventa narativa si una descriptiva

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariadiaconescu1
0

Răspuns:

ragă prietene,

Ți-am scris azi dorind să-ți reamintesc de 27.07.2021,mai știi când am mers cu bicicletele până la magazin și pe drum de întoarcere ne-au alergat doi câini până când ne-au dus la o casă părăsită ,dar într-un fel arată de parcă era îngrijită ?

Ei bine dragul meu prietene am aflat că acolo a locuit o bunicuța care avea 2 copii.Copii au crescut mari si au plecat din țară pentru a-și găsi nu loc de muncă. Fiecare a ajuns bine , îi trimiteau bani bunicuței și chiar o vizitau de 5-6 ori pe an. într-o zi bunicuța s-a dus să ia pâine și a fost lovită de mașină și dusă de urgență la spital,acolo a fost îngrijită și după o lună a fost externată ,ce am văzut noi la casa acea era una din fiicele dânsei,Elisa. Făcea curat în casă după 5 luni de când ea nu a fost pe la mama sa. M-am întâlnit cu dânsa acum câteva zile și mi-a spus că ne-a văzut speriați și și-a cerut scuze în caz dacă ne-a speriat , ce-i drept ... ne-a cam speriat! Atât am avut să-ți zic ! Sper că tu ești bine !

cu drag,x (numele tău)

Explicație:


mariadiaconescu1: deci... coroniță te rog? doar ca să fiu maestru la rang
mariadiaconescu1: cred
mariadiaconescu1: ok.. dar te rog spune-mi ce înseamnă narațiunea nu știu alaltăieri am început clasa a 4
mariadiaconescu1: și te ajut după cu mare drag
Alte întrebări interesante