Studii sociale, întrebare adresată de Chuuya, 8 ani în urmă

ok va rog sa ma ajutati, deci, eu n am note la lb latina si romana, dar si optional. Toate cele 3 materii le fac cu dirigintele meu, si mi e frica in legatura cu intrarea la ora...la lb latina si optional am proiecte pe care le am facut si trebuie sa le prezentez, dar la romana dirigul a spus ca vorbim maine despre ce trebuie sa fac. Tin sa mentionez ca la lb romana am o singura nota, iar la celelalte 2 nici una! Mi e teama in legatura cu intrarea la ora, am un feeling de anxietate in legatura cu ce v a trebuii sa fac. Nu prea am intrat la orele sale, deoarece mi e teama ca, daca ma pune sa spun ceva, nu zic bine. PS: sunt clasa a 7 a si nu stiu ce sa fac, cum scap de acest feeling de anxietate? cum ar trebuii sa ma comport la ora? nu inteleg deloc, nu stiu
Ajutati-ma va rog foarte frumos!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crys157724
2

In primul rand la română , înveți teoria macar cat de cat , pt ca daca stii teoria de exemplu la gramatica stii sa faci exercitiile si prinzi incredere in tine , iti mai dispare din teamă.

In al doilea rand trebuie sa te incurajezi si sa te gandesti ca profesorul este tot om ca si tine si ce poate sa-ti faca ? Eventual sa ti dea vreun 4 ..... Asa si ? Care e problema ? E un capat de lume ca iei 4 sau tu esti singura care a luat o astfel de nota ?

Gândește-te ca astea sunt lucruri trecatoare si nu te mai speria asa rau. Mie asa mi-a spus mama , pt ca si eu am atacuri de panica din cauza unor profesori care sunt mai rigizi. Notele sunt trecatoare , de exemplu cu catalogul de anul trecut ce s-a intamplat ? Ti-l cere cineva ? NU ! Puteai sa ai in el note numai de 4 si 5 sau de 9si 10. , si pe cine mai intereseaza acum ce note ai avut anul trecut ? Fii tare si infrunta-ti friciile , cum spune mama , dar Invata , macar putin sa ai habar de ceva.


Chuuya: multumesc de incurajarea ta! voi face tot ce pot! ganbatte ❤
crys157724: cu drag!
enacheiulialavinia67: Te iubesc
enacheiulialavinia67: datorită ție am luat 10 la test
enacheiulialavinia67: mersi mult
enacheiulialavinia67: crysq57724
enacheiulialavinia67: crys157724**
crys157724: ma bucur mult ! la ce materie ai luat 10 la test ?
enacheiulialavinia67: La matematică
enacheiulialavinia67: pardon la româna
Alte întrebări interesante