Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Omul este o fiinta care nu poate trai fara jocuri,indiferent de varsta pe care o are. Care crezi ca este motivul? Ce roluri crezi ca are jocul in copilarie i care ar fi acestea la maturitate?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 1vreau2sa3stiu
25
Jocurile şi jucăriile au un rol esenţial în viaţa copiilor şi nu numai. Joaca dezvoltă imaginaţia şi oferă şansa să exploreze şi să descopere o altfel de lume, pe care o pot modela aşa cum doresc ei, după bunul plac. Pentru copii de vârste mai mici jocurile înseamnă şi unul dintre primele stadii de învăţare, pentru că, pentru a putea participa în această activutate copii trebuie să se folosească de tote simţurile (văzul, auzul, mirosul, pipăitul şi gustul). Pe lângă imaginaţie, ei îşi cultivă şi atenţia, observaţia, gândirea, simţul artistic şi multe altele. Cu cât micuţul creşte cu atât joaca devine mai complexa. Prin intermediul ei, piticii interacţionează cu alţi copii de vârsta lor. Dacă adulţii nu s-ar mai juca ar fi prea stresaţi, pentru că joaca este şi un mod de relaxare. Deci, concluzia este: joaca este importanta indiferent de vârstă, atât în dezvoltarea copilului, dar şi a adulţilor.

1vreau2sa3stiu: Mi-a plăcut subiectul.
Utilizator anonim: Muuultumesc muuuult!
Utilizator anonim: Nu mi-a venit nici macar o idee la subiectul asta ...
1vreau2sa3stiu: P.S. mulţumesc pentru coroniţă. Succes în continuare.
1vreau2sa3stiu: Poate editez şi mai adaug.
Utilizator anonim: Nuuuu! Atat :)
1vreau2sa3stiu: ok.
1vreau2sa3stiu: Nu este cu supărare, dar atunci când îţi exprimi părerea despre un lucru trebuie să şi argumentezi de ce, şi ca să ai o argumentare convingătoare trebuie să foloseşti un vocabular complex. În plus, eu cred că este mai bine să scrii mai bine mai mult, decât să scrii prea puţin şi să nu se înţeleagă, iar dacă scrii mai mult cel care a postat întrebarea are şi de unde să îşi aleagă informaţie, pentru că nu este nimeni obligat să scrie tot ce am scris eu acolo.
1vreau2sa3stiu: De asemenea, dacă ar fi fost copiat, răspunsul meu ar fi fost şters.
Alte întrebări interesante