Limba română, întrebare adresată de gabicriss49, 9 ani în urmă

Opinia despre asemanarile si deosebirile dintre jocurile pe calculator si povesti. 15-25 randuri !!!! Repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nustiuuuuu
11
deosebiri: de exemplu, atunci cand citesti , aflii lucruri noi care poate te vor ajuta, dar cand te joci pe calculator , inveti doar cum sa treci mai multe nivele sau ceva de genul, care nu prea iti sunt sau iti vor fi utile ;citind, iti dezvolti vocabularul, pe cand la calculator doar te joci si iti strici ochii
asemanari: si cititul, si calculatorul pot fi la fel de distractive!
sper ca te-am ajutat

gabicriss49: Vroiam mai mult sub forma de compunere
gabicriss49: si in 15-25 randuri
Răspuns de Utilizator anonim
20
                Modul de comparare intre 2 poli total opusi dar care se atrag , este practic imposibil.Povestile reprezinta o lume fantastica , fictiva si transpusa pe hartie prin cuvinte Facand referire si la jocurile interactive puse la indemana pe servere ,nu se poate spune ca sunt lipsite de imaginatie dar nici ca o favorizeaza.
                In opinia mea, povestile autentice si jocurile sunt factori ce difera generatii intregi . Pornesc de la aceeasi regenta insa deviaza in secole diferite.
               In primul rand  ,vorbind despre "regenta" este vizibil punctul imaginatiei , fiind de asemenea si nucleul fantasticului intalnit in cele doua lumi paralele intersectate prin absurd. Fie prin cuvinte sau prin pixeli ,nemaiintalnitul este prezent, creeand o atmosfera imposibila din punct de vedere fizic si realist.Acel nucleu citeste creeatia autorului .

continui mai tarziu....in 15 min..scuze..a intervenit ceva..


Alte întrebări interesante