Limba română, întrebare adresată de davidholo, 8 ani în urmă

Opinia despre dorința omului de a explora universul . Trebuie sa fac o compunere pe aceasta tema va rog ajutați-mă .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4

Răspuns:

In opinia mea, omul intotdeauna doreste sa experimenteze si sa-si astampere acea sete a

curiozitatii care-l indeamna sa nu se lase batut.

In primul rand, daca omul nu ar experimenta , nu ar avea de unde sa cunoasca si sa afle lucruri noi, cum sa se descurce si ce sa faca. De aceea are un mic ajutor: simturile care-l conduc spre caile cunoasterii sale. Acesta poate auzi, vedea sau mirosi. De aceea are nevoie si de alte persoane care sa-l sprijine si sa-l ghideze spre calea cunoasterii si sa-l invete ceea ce vrea.

In al doilea rand, omul cu ajutorul explorarii universului , a fost capabil sa ajunga si sa creeze o multime de obiecte care-i sunt de folos in viata de zi cu zi ( cotidiana ) . De la pietre ,crengi si altele a ajuns , de-a lungul trecerii timpului , la modernizarea vietii sale in prezent dainuind tehnologia: roboti, calculatoare, telefoane, laptop-uri, internet etc. Ce s-ar fi intamplat fara aceasta dorinta de explorare? Omul ar fi ramas la stadiul de " incepator " si ar fi fost nevoit sa munceasca mai mult, neavand obiecte care sa-i inlesneasca traiul.

In concluzie, explorarea are o importanta deosebita in viata de zi cu zi a omului, dezvoltandu-si mai mult cariera si dorintele.

Sper ca te-am ajutat

Coroana? Stii proverbul " Dupa fapta si rasplata" . Daca cineva te ajuta , ofera-i ceea ce merita.


davidholo: Mersi mult
Alte întrebări interesante