Limba română, întrebare adresată de soniasnitelsnitel, 9 ani în urmă

opinia ta despre raportul dintre carte si internet in viata tinerilor intre 80 -150 de cuvinte 25 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sorinmihai569
12
In ziua de azi adolescentii folosesc mai des internetul pentru a se consulta sau pentru a citi o carte. Cartea in coparatie cu internetul este mai captivanta , fiindca : ii simti mirosul paginilor, iti faci notite , o vei avea in biblioteca ta personala mult timp.
In concluzie  pot zice, ca : CArtea este interesanta in felul sau si Internetul la fel.
Numai ca Cartea te inspira sa citesti mai mult , sa te inspiri  , sa vezi lumea in alte culori si sa ai o gindire fata de omenire un pic mai diferita fata de toti oamenii din imprejur.
Răspuns de Utilizator anonim
14
Buna!

Uite raspunsul aici:
In zilele noastre,internetul a devenit asa popular si utilizat incat toti cei care au acces la el isi preiau informatiile necesare de pe internet.
Desi internetul este ceva util in viata omului,la fel ca in viata reala,si pe internet putem da de multe tipuri de oameni,motiv pentru care nu este un loc atat de sigur pe cat credem noi ca este.
Cartea este un univers de cultivare a omului,este acel univers paralel cu universul nostru,prin care omul poate sa preia informatii in conditii 100% sigure.
Desi atat internetul cat si cartea reprezinta surse de inspiratie si cultura,cartea mereu va fi mai complexa si mai valoroasa deoarece ea este nemuritoare,nu e ca si internetul ca daca se ia curentul nu mai merge,pe ea oricand o poti deschide si citi.
In final,raportul dintre carte si internet este faptul ca ambele sunt surse de cunoastere,dar cartea va avea mereu acel izvor al intelepciunii ce internetul nu il poate avea,de ce?Pentru ca iti poti prelua informatiile gratuit si in 100% siguranta.
Alte întrebări interesante