Limba română, întrebare adresată de patruvictoriageorgia, 8 ani în urmă

Organizați un joc de rol Unul dintre voi este Mara celălalt este Mihai Mara prezintă activitatea la care a participat apoi Mihai demonstrează că a fost atent relatând acestea întâmplările azi ați fost în curtea școlii a avut loc concursul construcții din cutii de carton tu și colegii tăi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aaannndddyyy
22

joc de rol

astazi este scoala altfel . Eu si mihai suntem colegi de banca si vom practica activitatile impreuna . el nu este prea atent cu unele detalii asa ca lasa totul pe seama mea .. . domnu director ne.a strans pe toti si ne.a spus ca prima data se va desfasura concursul deconstructii de cutii din carton . fiecare echipa a avut de confectionat cate o decoratiune mare de primavara . noi am avut de facut o barza la fel si alti colegi asa ca ne.am facut o echipa de cate 4 . la sfarsitul concursului barza aratase bine iar mihai a spus :

-Dezgustator ! Ce e mizeria asta ??

-cum adica "dezgustator" nu iti place ??

- nu fii mai creativa!

- pai de una sinura nu pot! Ajuta.ma !

-bine voi fii atent la tine si dupa voi face si eu una .

-bine .

la sfarsit dupa ce mara terminase de facut barza mihai s.a apucat si el sa faca barza , iar cei doi copii s.au hotarat sa faca alta echipa . Ramasesem doar noi doi si totul era un dezastru . toata lumea astepta dupa noi , iar mihai nici pe la jumatatea berzei nu era .

pana la urma am predat.o pe a mea si am castigat concursul luand un 10 la educatie plastica ( sau desen ).mihai a spus :

-uau! chiar am castigat !! imi cer scuze de la acele cuvinte ingrojitoarecare le.am spus .

-nu.i nimic te iert .

-vrei sa iti fac un cuib cu berze ? spuse el zambind

-de sigur dc nu ?

-bine ma voi apuca chiar acum !

AM tras putin cu ochiul si mihai a avut ideea trasnita de a ma desena pe mine cu o barza intr.un cuib . hmmm ... poate aia eram eu cand m.a adus barza ??? (:D).

cam atat nu te mai obosesc cu romanele mele

si nici nu stiu ce inseamna joc de rol adica n.am mai facut de 6 ani ..

Alte întrebări interesante