Ed. tehnologică, întrebare adresată de andreeat1490, 8 ani în urmă

orice profesie de descris ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinacolac459
0

Răspuns:

Cine sunt si cu ce se ocupa? Meseria unui designer de interior implica proiectarea, consultarea, amenajarea si supravegherea tuturor aranjamentelor de decoratiuni interioare. Decoratorii de interioare sunt de obicei persoane fizice autorizate si îsi gasesc singuri clientii.

design de interior :

Care sunt îndatoririle postului? Sarcina lor este de a face design arhitectural pentru interioare, pentru mobilierul din apartamente, birouri si alte tipuri de cladiri, sa dea sfaturi cu privire la alegerea mobilei si accesoriilor, sa amenajeze sau sa reconditioneze interioarele din cladirile istorice si sa conserve mostenirea culturala, sa colaboreze cu alti decoratori la elaborarea planurilor de la târguri si expozitii, sa amenajeze interioarele din expozitiile de arta, sa colaboreze cu alti decoratori de interioare pentru amenajarea navelor si avioanelor, sa faca design arhitectural pentru filme si piese de teatru (pentru acest gen de activitate exista totusi designeri specializati). Decoratorii de interioare supravegheaza realizarea propriilor proiecte, evalueaza proiectele altor designeri de interior, fac cercetare si predau în domeniul designului de interior.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? Munca se desfasoara în general în ateliere si birouri unde mediul de lucru este foarte confortabil.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Uneltele de lucru sunt cele de scris si de desenat si tehnologia computerizata.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? De o diploma universitara cu specializarea în arta, sa fiti inventiv, creativ, sa aveti bun gust, imaginatie spatiala, precizie si sa puteti negocia cu oamenii.

Alte întrebări interesante