p) 2. Se consideră expresia E(x) = (3x - 2)²-(x - 2)² + (x - 1)(x + 1)-2x(4x - 1), unde x este număr real. a) Calculează E(2)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
E(2) = 9
Explicație pas cu pas:
E(x) = (3x - 2)²-(x - 2)² + (x - 1)(x + 1)-2x(4x - 1)
E(2) = (3x2 - 2)²-(2 - 2)² + (2 - 1)(2 + 1)-2x2(4x2 - 1)
E(2) = (6-2)²- 0² + 1x3 - 4(8 - 1) = 4² + 3 - 4x7 = 16 + 3 - 28 = 19 - 28 = 9
vasilevasilesasha:
nu este bine,m-am uitat la raspunsuri si imi arata ca E(2) este x patrat+6x-1
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă