Limba română, întrebare adresată de Valeriheck, 8 ani în urmă

Palaria galbena
Si palaria alba

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisaolariu022
2

Răspuns:

Palaria alba

De ducem despre personajul Nicolae ca este o fire foarte lenesa de aceea sa trezit cu greu si nu a apucat sa mananca spunand ca era sa I ramana mancarea in gat pentru ca sa grabit foarte repede. Unde mai putem deduce ca nu I place munca Cand incepe sa manance mai incet Cand afla vestea ca mama Lui este plecata unde pare mai linistit si dupa parerea mea mai putem deduce din fragment ca este o fire serioasa daca stam si analizam putin partea in care spune "Mai cu seama Cand am aflat ca mama e plecata la oras si ca va reveni dupa-amiaza". Deci in concluzie putem spune ca este o fire lenesa care nu se prea in vant dupa munca si aproximativ serioasa Cand vine vorba de mama sa.

Palaria galbena

O latura pozitiva personajului Nicolae este ca este rational, o persoana care face pe placul oamenilor si hotarat. Rational ne putem da seama Cand spune ca nu are niciun rost sa se cionadaneasca. Pe placul oamenilor Cand Cand spune ca convenira sa aiba ambii aceiasi ideea iar hotarat Cand spune fara contralul celor mari.

Deci putem sa spunem ca personajul Nicolae este o persoana buna hotarata care nu se lasa dobirat de nimeni, rational dar in acelasi stiind cum sa faca oamenii fericiti având ceva de castiga si el.


Valeriheck: Mulțumesc
Alte întrebări interesante