paranteaza rotunda minus 4 radical 12 incgizi paranteza impartit deschizi paranteza rotunda minus 2 radical 3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
(-4√12) : ( -2√3) =
(-4×2√3) : (-2√3) =
4
(-4×2√3) : (-2√3) =
4
Crocodilul111:
multumesc
Răspuns de
4
[tex]( -4\sqrt{12})\,:\,(-2 \sqrt{3})=(-4\cdot2\sqrt3):(-2\sqrt3)=\\
.\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;\;=(-8\sqrt3):(-2\sqrt3)=-8:(-2)=+4\;; [/tex]
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă