Limba română, întrebare adresată de jkaksks, 8 ani în urmă

Parerea ta despre Nadia Comaneci in 6 ramduri
Va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de albatran
9

Răspuns:

Un exemplu stralucit ca daca esti foarte bun la ceva , esti bun si la altele.

Explicație:

Excelenta gimnasata, lidera de generatie, om /femeie care a revolutionat tehnica.Poate una din ultimele ocazii cand omul a depasit tehnica fabricata de alti oameni. La Montreal, Olimpiada (1976, cred)  , a luat nota 1.00 pt ca NU STIAU/nu prevazusera ca se poate lua 10.00 si nu aveau celule de afisaj cu 4 digiti.

A luat tot ce se putea lua, mai putin cand s-a opus Uniunea Sovietica, la Olimpiada de la ea (URSS,  bastionul pacii e!!)  de acasa.Drept care si-a gasit norocul/realizarea in Uniunea Sovietica Ailalta, trecand "clandestin" (False Flag) granita catre "libertate".

A fost/este atat de buna incat a traversat, relatii (de la Nicu Ceausescu, la aventurieri si azi la sotie de  om deosebit si cetatean USA) , granite, istorie, popoare, meserie, "walk  of life" fiind trend setter si influencer, ba facand si reclame= "commercials".A intors ( "payback')  cat si cum a putut BINE catre Romania Eterna.  S-a speculat ca ar apartine minoritatii  ceangailor, dar in lumina noilor realitati, aceasta nu e nici relevant, nici bine, nici altfel, DIVERSITATEA fiind o VALOARE a  Lumii de astazi.. Fata model, femeie implinita si conectata azi  (nu am dovezi directe, este opinia mea  personala) cu cei ce conduc destinele unei parti din Lume, este,  cu obiective si subiective,  o AMERICANCA ce e componenta a vectorului redus Romania =( Nicolae Ceausescu , Nadia Comaneci, Gh. Hagi).

Alte întrebări interesante