Limba română, întrebare adresată de duseamodirca5, 8 ani în urmă

PĂRȚILE UNEI COMPUNERI Ajutatima va rog mult sa fac o compunere asemanatoare ca aceasta​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geodiva
0

                                           O zi de iarnă cu peripeții

   Era o dimineață specială pentru Maria. Afara, pentru prima dată după mult timp, se așternuse un strat imens și pufos de zăpadă. Încă ningea cu fulgi de nea de toate dimensiunile, fapt ce a făcut-o pe fetiță să devină și mai entuziasmată. Abia aștepta să se dea cu sania pe derdeluș și să se joace cu bulgări de zăpadă împreună cu colegii ei.

   Astfel că aceasta s-a pregătit cât a putut de repede pentru școală, iar, împreună cu mama ei și cu surioara sa mai mică au pornit spre școala din sat.

   Odata ajunsă acolo, o mulțime de copii de toate vârstele se bucurau de sosirea zăpezii, alergând de colo până colo, sub atenta supraveghere a învățătorilor. Maria a luat-o de mână pe sora ei și au urcat ușor pe deal pentru a se da cu săniuța alături de ceilalți copii, râzând de fiecare dată când se rostogoleau cu sania.

   Timpul a trecut mai repede decât s-ar fi așteptat, soarele și-a luat rămas bun de la copii oferindu-le un apus de neuitat, iar Maria și surioara ei s-au întors mulțumite dar și obosite acasă cu gândul că următoarea zi vor petrece din nou o zi pe pârtia școlii.


duseamodirca5: scuzati dar tot prima zi de scoala trebuia
duseamodirca5: multumesc oricum
Geodiva: atunci pui titlul ăla, că nu are nimic
Alte întrebări interesante