Istorie, întrebare adresată de cartofel81123, 8 ani în urmă

Patrimoniul material al portugaliei urgent dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ruxandragradinaru
1

Răspuns:Portugalia este un stat semi-prezidențial unitar situat în partea de sud-vest a Europei. Se învecinează cu Oceanul Atlantic la vest. Capitala țării este la Lisabona, care este și cel mai mare oraș. Portugheza este limba oficială, în timp ce Mirandese este o limbă regională recunoscută. Portughezii sunt grupul etnic predominant din țară care alcătuiește procentul de 96.3 din populația totală a țării. Țara are facilitățile sale culturale publice. Ea are cincisprezece site-uri patrimoniului mondial UNESCO care o fac 17th în lume în funcție de numărul de site-uri.

Explicație:sper ca te-am ajutat!


cartofel81123: imi poti spune 5 lucruri traditionale portugheze
ruxandragradinaru: 1.Cozido a portuguesa
Era considerata in trecut "tocana bogatilor", insa locuitorii au reusit sa o adapteze in functie de posibilitati si au dat nastere uneia dintre cele mai savuroase tocanite cu carne si legume din lume. Interesant este faptul ca se amesteca in acelasi preparat nu mai putin de trei tipuri de carne - vita, porc si pui - si ca toate sunt fierte impreuna in timpul gatirii preparatului. (nu ma lasa sa pun toate 5)
ruxandragradinaru: https://retete.acasa.ro/sfaturi-culinare-41/5-preparate-traditionale-pe-care-nu-ai-voie-sa-le-ratezi-in-portugalia-181238.html( siteul de unde mi-am luat mai multa inspiratie)
Alte întrebări interesante