Limba română, întrebare adresată de iasminamatea16ozzka4, 8 ani în urmă

pentru a surprinde complexitatea personajului Popa Tanda Alcătuiți grupe de patru cinci elevi și încercați să priviți personajul prin rețele diferite în funcție de numărul de elevi din clasă două sau mai multe grupe pot avea aceeași sarcină Puneți vă lentilele astrologului Identificați în fiecare zodie trăsături care credeți că sunt și ale părintelui trandafir Stabiliți apoi semnul zodiacal căruia îi aparține este important să Aduceți argumente din text pentru a susține răspunsul ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tamaranemes4
384

a) În opinia mea, zodia pe care o are popa Tanda este cea de scorpion. Acesta are următoarele insusiri: descurcaret, intreprinzator, puterinc şi dominant.

Popa Tanda a dovedit ca este dominant atunci când încerca să îi ocarasca pe săteni, sa îi batjocorească cu scopul de a-i face sa nu mai fie leneși.

-A dovedit ca este descurcăreț când a găsit soluții pentru ca poporenii sa renunțe sa mai fie leneși.

-A dovedit ca este intreprinzator atunci când a început sa-și renoveze casa ,sa găsească soluții pentru problema din satul lor.

-A dovedit ca este puternic atunci când a văzut ca oamenii continuau sa fie leneși, dar el nu se dădea bătut în a căuta soluții

Sper ca e de folos!


ralucamaria681: b și c
andreianton074: Nu-i bine.
Alte întrebări interesante