Pentru z=42,afla valoarea expresiei :900-[5×8+9-(z:6+6)]:4×11.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
25
900 - [5 * 8 + 9 - (z : 6 + 6)] : 4 * 11 =
900 - [40 + 9 - (42 : 6 + 6)] : 4 * 11 =
900 - [49 - 13] : 4 * 11 =
900 - 36 : 4 * 11 =
900 - 9 * 11 =
900 - 99 =
801
900 - [40 + 9 - (42 : 6 + 6)] : 4 * 11 =
900 - [49 - 13] : 4 * 11 =
900 - 36 : 4 * 11 =
900 - 9 * 11 =
900 - 99 =
801
mamimeu1:
multumesc ca tiai facut timp sa ma azuci
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă