Limba română, întrebare adresată de ioanssuciu, 7 ani în urmă

personaje pe categorii principale secundare și episodice legenda lui Kevin​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GarnetDeath13
0

Legenda Lui Kevin

În această carte sunt descrise aventurile a doi prieteni, Kevin și Max. Kevin este un ponei gurmand venit din VESTULCELMAIÎNDEPĂRTAT, care a aterizat într-o noapte pe balconul lui Max. Max este un băiat din Bumbleford ce trăiește alături de familia sa într-un mic apartament. Tatăl lui Max este cel mai bun constructor din oraș, mama sa este coafeză, iar sora sa este o ciudățenie după spusele băiatului. Max își dorea un animal de companie mai diferit decât celelalte, dar nimeni nu îl lua în seamă.

Într-o noapte, Kevin este luat de un vânt puternic care îl poartă peste tot. La un moment dat, din cauza greutății lui mari, Kevin aterizează pe un balcon. Era balconul lui Max. În momentul căzăturii, din cauza zgomotului mare, Max se trezește să investigheze zona. Încă de la momentul întâlnirii, cei doi se împrietenesc și în scurt timp devin prieteni devotați.

În Bumbleford se iscă o fortună de neoprit și Max și Kevin devin eroii situației.

Mai departe vă las pe voi să aflați ce se va întâmpla și cu cine au avut de a face cei doi prieteni. Această carte mi-a oferit o experiență plăcută, dar mi-ar fi plăcut să fie acțiunile descrise mai pe larg, nu scurt, cum au fost majoritatea în această carte. În rest, cartea m-a amuzat prin felul de descriere al personajelor, care au fost numeroase.

Spor la treabă!

Alte întrebări interesante