Limba română, întrebare adresată de Georgekingboss44, 8 ani în urmă

petele de cerneala de Serghei baruzdin text:tema povestire​




poza arata textul

Anexe:

minodoravizi: Trimite poza ma clara ca nu se vede si daca nu se vede nu de putem ajuta!!!!
Georgekingboss44: ok
minodoravizi: Bine
minodoravizi: Dar o intrebare ce trebuie sa faci mai exact ??
minodoravizi: sa citest textul si dupa?
Georgekingboss44: ok
minodoravizi: Inca o intrebare eu acuma am citit textul dar nu inteleg ce anume trebuie sa faci ce anume trebuie sa povestesc din text?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de minodoravizi
6

Pai baiatul nu a stiut sa faca o problema iar doamna invatatore i dat doi in carnet si din gresala baiatul a farsat cerneala pe carnet unde era scris noda doi scrisa iar dupa baiatul sa dus acasa si tatal lui la intrebat de ce are cerneala in carnet si baiatul a spus nu spune ca si tu imi spui ca sunt desortonat dupa câteva zile baiatul dinou nu șa facut tema si domna invatatoare dinou i dat doi in carnet si baiatul era foarte fesel si doamna invatatoare la intrebat pe baiat de ce sambește dar el nu a spus nimic si sa dus la banca lui si dinou i gurs cerneală in carnet si intreaba colega de banca de ce ai pus cerneala in carnet si el raspunze din greșală si fata dupa îi spuse hai sa ne facem temele in preuna la mine sau la tine și intreaba baiatul de ce sa facem in preuna?

Caasa o sa fie mai vesel hai vino. si baiatul in sila spuse da o sa vin iar cei doi colegi au inceput sa isi faca lectile impreuna.. iar la sfarsitul saptamaneii. Tatal lui Vitalik lua carnetul si vazu ca nu avea pete noi pare bine ca esti ordonat baiete ! Zise el. Cand ai s-o vesi pe Setlvana sa îi dai salutari de la mine.


minodoravizi: Dar atata am stiut sper sa fie bine!!!!
minodoravizi: Dar**
minodoravizi: Doar**
minodoravizi: Sper sa de ajute
Alte întrebări interesante