Limba română, întrebare adresată de tatianabugiulescu75, 8 ani în urmă

Piesă de teatre tema pt acasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MiauMiau56
0

pai si care e tema?...o poza ceva?..


sophiabarbulescu319: Cred că trebuia să fie o piesă creativă că alt fel nu înțeleg atunci
Răspuns de sophiabarbulescu319
0

Răspuns:

Bună, eu o să te ajut !

Titlul piesei : Eroina de la cafenea( scuze , nu mia venit altă idee la ora asta )

Era o zi de luni obișnuită pentru Alexa , sau așa credea ea .

Alexa lucra la cafeneaua : Forneti , lucra acolo de trei ani și a văzut și auzit multe dar ce urma să audă urma să îi schimbe viața .

La ora 8:30 a.m. a venit un bărbat masiv , îmbrăcat la costum și părea că are 26-30 ani .El a venit la masa la care o tânără frumoasă în vârstă de 20 ani îmbrăcată într-o rochie frumoasă de culoare roșie . În timp de Alexa lea adus cafeaua ea a văzut pe masă o sumă mare de bani !

Aceasta a întrebat dacă mai poate aduce ceva dar aceștia au zis nu cu un ton amenințător . După câteva minute , chelnerița nostră a văzut un bilețel pe care scria : ora 20:30 îl asasinezi pe Brent . Aceasta a încercat să fie calmă și a luat ceștile de cafea . În pauza de prânz Alexa a sunat la poliție și a povestit tot ce a văzut și tot ce a auzit. Poliția a venit în 20 de minute și ia arestat pe cei doi criminali. Polițiștii iau spus că au încercat să îi prindă de ani întregi și iau mai zis că recompensa lor este de 5000 de lei . Aceștia iau dat banii iar fata lea mulțumit. Până la urmă a ajuns să fie o zi normală pentru Alexa .

Explicație:

Sper că este ok , este prima dată când fac o piesă de teatre , sper să fie ok , să îmi dai inimioară și 5 stele te rog ! dacă trebuia să fie una creativă sper să te ajute !

Alte întrebări interesante