Limba română, întrebare adresată de taniapreda, 8 ani în urmă

Pippi spune lucruri neadevarate,dar ce frumos inventeaza! Minte, dar recunoaste ca minte... Este un personaj intr-adevar de ne uitat! Imaginati-va ca este prietena voastra si scrieti un scurt text in care sa o prezentati pe Pippi parintilor vostri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodora1teo
116
   Este o zi destul de speciala pentru mine deoarece astazi,o zi frumoasa de primavara, eu am sa le-o prezint prietenilor mei pe Pippi,prietena mea buna.
   Pentru inceput eu m-am gandit sa ne intalnim la un picnic in parcul din apropierea scolii unde invatam noi. I-am invitat pe prieteni, iar mai apoi am plecat impreuna cu Pippi la locul unde urma sa o prezint. Avea destule emotii deoarece nu stia cum vor reactiona amicii mei. Avea si asteptari bune,dar ceva ii spune ca totul poate merge prost dintr-o singura greseala.
    Ajunse la locul stabilit,eu am decis sa pun niste dulciuri de unde ar putea sa aleaga fiecare ce-si doreste. Cand toti au sosit eu le-am prezentat-o pe Pippi,iar mai apoi,cu un zambet larg pe fata ea le spuse ca este foarte incantata sa faca cunostinta cu eu,prietenii mei. 
   Din fericire, prietenii mei s-au imprietenit cu  ea si de atunci avem grija ca prietenia noastra sa nu se strice niciodata.


Sper ca te-am ajutat! O zi buna! :*
  

teodora1teo: scuze dar am scris despre prieteni,asa am citit! poti inlocui tu cu patinti!
teodora1teo: uite
teodora1teo: lasa
teodora1teo: inlocuieste tu te org
teodora1teo: te rog***
Alte întrebări interesante