Limba română, întrebare adresată de Sabynutza2004, 8 ani în urmă

plecarea la Socola este nu numai o despartire de sat,de locurile natale si de oamenii apropiati,ci si trecerea intr-o alta varsta a tineretei.Alcatuiti o compunere de max o pagina referitoare la alegerea pe care ati dori s-o faceti pentru viitorul vostru.
--eu vreau sa devin actrita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandr9
67
Pentru viitorul meu eu am ales actoria . Mereu mi-a plăcut să mă uit la filme si am ramas fascinată de actorii care jucau în ele. De cat de atenti erau si cat de bine isi jucau rolurile ,facandu-te sa traiesti si tu clipa. E o meserie grea dar si foarte frumoasă . E adevărat că ai mult de invatata pe dinafara si ca trebuie sa iti stăpânește bine emoțiile ,sa filmezi zilnic ,e obositor . Dar partea frumoasa e ca te si distrezi totodată ,vezi locuri noi ,devi faimos . Si se câștigă si bine .
Eu imi doresc sa devin actrița deoarece simt ca asta mă definește . Imi pot străpanii foarte bine emoțiile și pot juca orice rol .
Multa lumea mi-a spus sa dau la teatru ca am talent . Actoria e o artă. E desenul ,muzica ,dansul ,toate la un loc . In actorie totul pare un vis . Si asta este drumul pe care eu l-am ales in viata . Sa fiu actrița este meseria pe care mi-o doresc . Si stiu ca voi reuși .

Sabynutza2004: mersi mult!
laviniatopa1: Dacă se poate să mi se facă și mie o compunere tot cum e aceaea Dar să fie cu patiser sau chelnerița va rog rapid
Alte întrebări interesante