Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Pls repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ayandin2020
0

Tara copiilor

-compunere-

Ce minunata este tara copiilor. Soarele rade,florile zâmbesc și natura este armonioasa. Padurile din ciocolata și orașele din turta dulce se intind cat vezi cu ochii.

Locuitorii acestei tari sunt oamenii din turta dulce,animalele din dulciuri și, desigur, toți copiii din lume.

Comportamentul copiilor și al oamenilor din turta dulce este unul de admirat. Copiii sunt civilizați și organizati,iar omuleții din turta dulce sunt cuminți și harnici.

Copiii se ocupa de curățenia tarii , iar omuleții din turta dulce se ocupa de mediul înconjurător.

Ce minunata este aceasta tara a copiilor!

Răspuns de pavdamaris208
0

Răspuns:

.....

Explicație:

Țara copiilor. Este o lume minunată, unde toata populatia este fericita. Unii se joaca, iar altii au dreotul de a fii responsabili de ceilalti. Sunt buni la suflet, îngăduitori și darnici. Aceștia sunt mici la înălâțime. Fetele au părul lung și subțire, iar băieții sunt cu părul scurt. Freza o aleg ei cum vreu să fie. Dar au o singura cerință fetele să nu îl împletească și băieții să nu il lase sa crească. Regulile care trebuie respectate acolo sunt:

 1. Să asculte de cei care sujnt responsabili de ei.

 2. Să se ajute unii pe alții.

 3. Să fie buni unii cu alții.

 4. Să nu stea mai mult de un minut dupa ce i-a fost data o poruncă.

 5. Să cheltuiasca într-o săptămână minimul de 15 euro.

Și Țara copiilor arată ca un fel de parc gigantic cu multe topogane, mașinuțe, fabrici micute de înghețată etc. Aceasta este Țara copiilor cu multe jucarii și nu numai. Omuleti dragalași și muncitori desigur.

   SPER CĂ TE-AM PUTUT AJUTA

Alte întrebări interesante