Limba română, întrebare adresată de ana929086, 8 ani în urmă

Pls, cine ma ajuta, nu ma descurc de loc la compuneri, sunt praf, macar cu o idee, ar fi si acea de folos, dau coroana!


o compunere cu titlul revederea cu un prieten vechi​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 26kary26
1

Răspuns:

Revederea cu un prieten vechi

Era o zi călduroasă de vara cand evenimentul s a intamplat. Ma plimbam prin padure admirând peisajul feeric, pasarelele ciripind, iarba verde ca smaraldul, pufoasa, cerul de un albastru regesc si fluturasii multicolori ce zburau liberi.

Voiam sa iau picnicul in aer liber insa o usa in trunchiul unui copac mi a starnit curiozitatea. Am deschis usa magica si am ramas uimita, un adevărat portal! Am decis sa pășesc iar cum am intrat am putut observa niste creaturi mistice, ca niste spiriduși, usa din spatele meu dispărând . Fiind pasionata de paranormal si de lumea spirituala m am bucurat enorm, pana mi am vazut vechiul prieten din copilărie strans legat si tinut captiv. Mi am amintit de toate momentele frumoase pe care le am petrecut împreună si mi am dat seama ca, de alta locul n ar putea fii asa sigur precum credeam. Nu mi puteam lasa prietenul acolo asa ca am început sa pun la cale un plan de a l scapa! Am reușit sa ma furișez si sa scap de gardienii licurici iar apoi l am dezlegat, ne am inarmat si am plecat intr o adevărată aventura, sa cautam ieșirea.

Ne am luptat cu goblini, zane puternice si tot felul de creaturi pana ne am dat seama cum putem iesi. In final totul a fost bine, am luat picnicul impreuna, am vorbit despre experienta asta nebuna si am povestit despre noi!

Sper ca este bine! ^^


26kary26: daca mai ai nevoie de ajutor la compuneri preferabil mai mult bazate pe imaginație caci la astea ma pricep cel mai bine imi poti spune! :)
ana929086: multumesc mult
26kary26: cu plăcere
26kary26: cum esti pe ig?
26kary26: coroana?
ana929086: gata, ti am dat coroana
ana929086: nu mergea ieri
Alte întrebări interesante