pls dau coroana rapiiid si ma abonez
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
ex1 .
(1-x)la a 2 =(1-x) (1+x)
(1+×)*=(1-×)(1+×)
si te vei lua dupa exemplul acesta la 1
ex2
este același lucru
×+3*=(×-3)(×+3)
ex.3
la fel
(a+2)*=(a-2(a+2)
folosești formula (a+b)*=a+2 ab +b*
a-b*=a -2 ab +b*
(1-x)la a 2 =(1-x) (1+x)
(1+×)*=(1-×)(1+×)
si te vei lua dupa exemplul acesta la 1
ex2
este același lucru
×+3*=(×-3)(×+3)
ex.3
la fel
(a+2)*=(a-2(a+2)
folosești formula (a+b)*=a+2 ab +b*
a-b*=a -2 ab +b*
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă