pls imi trb ptr acum
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Anexe:
Răspuns de
1
Răspuns:
12 /7×(radical 16-1 /90 - 6/3radical 6) =
12/7×(radical15/90-2/radical6)=
12/7(radical 15/90- radical6/3)=
12/7×radical15/90-4radical6/7= 12/7×1/radical6=
12/7radical 6- 4radical6 /7 = 2radical6 /7 -4 radical6 /7 = 2radical6/7
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă