Limba română, întrebare adresată de mariafilipsofia86, 7 ani în urmă

Plsssssssssss DAU COROANA

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gladysmounier
1

Cerință: Realizați o lucrare scrisă(ocmpunere) prin care să prezentați și să susțineți "dreptul la dragoste,înțelegere,protecție".

Răspuns: Pe măsură ce copilul crește,nu numai că are nevoie de sprijin financiar,ci și de afecțiune,de a fi înțeleși și de a se simți în siguranță.

Un copil care se va simți în siguranță în preajma părinților lui,cu atât își va putea exprima mai mult sentimentele,în ciuda părinților care dau dovadă de indiferență față de copiii lor sau care le interzic copiilor să-și exprime sentimentele de tristețe(în special în rândul bebelușilor).

Copilul are nevoie pentru o creștere armonioasă,de asemenea, și de a fi înțeles și ascultat-este până la urmă un copil care este încă în dezvoltare și i se întâmplă sa greșească destul de des; de asemenea, are nevoie și de toleranță din partea adulților și de disponibilitatea acestora de a fi deschiși și de a-l face sa înțeleagă tainele vieții pentru a putea ajunge și el, la rândul său, un adult responsabil.

În concluzie,protecția,înțelegerea și afecțiunea acordată copilului este rețeta dezvoltării și creșterii lui într-un mediu tolerant și cheia către succesul său.

Succes la școală!

Alte întrebări interesante