Limba română, întrebare adresată de tobytza45, 9 ani în urmă

Pornind de la una dintre fotografiile (fotografiile sunt cu o familie cu un cort si un castel. )reproduse in aceasta pagina,alcătuiți doua narațiunii, in care sa includeți o descriere: - in prima,descrierea imaginii alese va fi plasata la începutul narațiunii . -in a doua descrierea va apărea in interiorul narațiunii,modificând ritmul acțiunii. Va rog frumos.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Monica2001
112
    Era odata o familei saraca care avea doi copii. Acestia au mers sa isi cumpere un cort in care sa stea vara in curte lor modesta si curata.
    Fetita, pe nume Melisa era o copila gingasa. Avea doar 10 anisori. Fretele ei, pe nume Andrei, era putin mai mare, avea 15 ani. Era un baiat care isi iubea surioara si pe parinti. Era un exemplu pentru toti colegii din clasa lui. 
        Melisa se imprietenise cu o fata de aceeasi varsta cu ea, pe nume Adelina. Cele doua fetite semanau foarte bine doar ca Adelina era o fetita dintr-o familie regeasca care avea tot ce isi dorea. Ele impresionate de povesta celeilalte au decis sa faca schimb intre ele, timp de o saptamana, ca fiecare sa aiba o experienta nemaipomenita. Melisa ajunse in marele castel, alaturi de parintii Adelinei, avand un confort extraordinar. Adelina ajunse intr-o casa micuta, cu parinti dragastosi.  
      Fiecare a avut parte de experiente noi. Parintii Adelinei auzind de schimbul care-l facuse au decis sa ii ajute pe acei oameni sa isi construiasca o casa mai confortabila. Adelina si Melisa au ramas prietene impartasind multe amintiri placute una celeilate.

Monica2001: sper ca te-am ajutat
ReMaInInG: Multumesc! :D
Alte întrebări interesante