Limba română, întrebare adresată de Rontimic, 9 ani în urmă

Pornind de la versul Si a ramas doar amintirea... o compunere de 80-100 de cuvinte care sa-ti exprimi sentimentele generate de sosirea toamnei.Transcrie apoi ,din compunerea ta ,5 parti de propozitie principale si cinci secundare.URGENT!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnnaLM
39
Soseste amurgul...
Lasarea serii ma impresoara si starneste in mine dorinta de a admira apusul. Soarele inca mai are puterea de a lumina marginile satului si peisajul ia forma unui tablou magic, o simfonie in mii de culori pictata de un artist impresionist : toamna.
Inca de cand eram mic, toamna a insemnat pentru o a doua primavara si pentru mine, fiecare frunza era o floare ce dadea culoarea si splendoarea specifica acestui anotimp.
Poetii cei mai de seama au gasit inspiratie in acest peisaj si eu, stand si privind cu palmile streasina orizontul, pot observa destul de bine maretia tuturor lucrurilor care poetii au incercat sa le zugraveasca in scrierile lor si mi se pare ca nu au scris suficient despre aceasta insa ma consolez la gandul  ca asemenea frumuseti nu se pot descrie in cuvinte. 

Rontimic: mersi foarte foarte mult o sa iti dau coroana cand apare butonul
AnnaLM: Cu drag! :) Am uitat sa adaug citatul cerut, dar cred ca te descurci :D
Rontimic: no problem=)
Alte întrebări interesante