Geografie, întrebare adresată de stelliffyyyy43, 8 ani în urmă

PORTOFOLIU

1. Imaginează-ți că în cadrul unui proiect initiat de şcoala ta, primeşti vizita unor colegi din alt judet. În calitate de ghid turistic, care sunt obiectivele din localitate pe care intentionezi să le prezinti? Scrie pentru fiecare, in maximum 5-7 rânduri, o scurtă prezentare.

Vă rog,dau 20 de puncte!​


stelliffyyyy43: București

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Explicație:

Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume diupa PENTAGONUL din SUA, cea mai scumpă clădire administrativă din lume, și cea mai grea clădire din lume.

Biserica Stavropoleos este o biserică ortodoxă, construită în stil brâncovenesc, în centrul orașului București și este inclusă în Lista monumentelor istorice din România.

Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" este "Muzeul din inima capitalei", cu o suprafață de 14 ha având 380 de monumente, 60.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu și peste 250.000 de documente de arhivă referitoare la sat și viața sa tradițională

Centrul Vechi sau Istoric al Bucurestiului  este zona cu cea mai mare încarcatura istorică din capitala, atât din prisma monumentelor,

Alte întrebări interesante