Biologie, întrebare adresată de AnitaAna1, 8 ani în urmă

Portofoliu Alcătuieste un referat urmărind intrebarile de mai jos. • Ce utilizări au antibioticele? Ce alte antibiotice au fost descoperite? • Ce alte substante naturale au proprietăți antibiotice? • Ce este rezistenta la antibiotice? Ce importantă are această rezistentă în medicină? • Ce reguli trebuie respectate în tratamentul cu antibiotice? • Ce este antibiograma? Alege un titlu pentru acest referat.



Vă rog e urgent dau coroana si 5 stele acuma va rog ❤❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DragutIonelaAna
9

Răspuns:

1. Antibioticele sunt utilizate pentru a omorât bacteriile rele din organismul nostru.Un antibiotic nou se numește ,,pseudouridimicina" (PUM).

2.Ceapa,varza,mierea,mărarul (sunt) au substanțe naturale cu proprietăți antibiotice.

3. rezistență la antibiotice este capacitatea naturală sau dobândită a unui microorganism de a rezista efectelor unuia sau a mai multor antibiotice Ele sunt importante pentru dezvoltarea medicamentelor și a medicinei.

4. În primul rând: luăm tratamentul la ore fixe ,mâncăm mai multe iaurturi ,ducem în tratamentul până la capăt .

5.Amtibiograma este o metodă care Stabilește pe o cultură bacteriană de laborator sensibilitatea sau rezistență unei bacterii față de un antibiotic care este preconizată a fi folosit în tratamentul unei boli cauzate de bacteria respectivă .

SPER CA TE AM AJUTAT!!!


DragutIonelaAna: Bună
DragutIonelaAna: Vreau coroană te rog frumos!
AnitaAna1: ți-am dat
Alte întrebări interesante