Geografie, întrebare adresată de ardeleanualexandra10, 9 ani în urmă

Poti trai in zona calda? Daca poti trai, cum? Cer ajutor, dau cel mai bun!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Pitagora1
1
Poti trai doar daca ai hrana si toate cele necesare dar daca sa vorbim despre Africa poti doar de la ecuator in jo deoarece la ecuator in  sus sunt deserturi si nimieni nu poate trai in desert.
Răspuns de motanudeea
0
       Din intrebarea ta, eu presupun ca te referi la tarile arabe si la desert, unde este foarte cald. Daca ei pot trai pe o asemenea caldura, inseamna ca se poate. In general, toate activitatile lor se suspenda la pranz cand temperatura poate ajunga si la 50 de grade, si se reiau seara pe racoare. 
      Daca este vorba de desert, si acolo se poate supravietui. De obicei ei se strang in jurul unei oaze pentru a avea apa de baut. Pana si intregul desert il pot stabate acesti oameni. Au invatat sa se adapteze la tot. Pentru calatoriile prin desert se folosesc camile sau dromaderi, ce au adaptari pentru o astfel de clima - pot stoca apa in cocoasa.

alkaviki: Auzi Motanudeea,te crezi mai desteapta?De ce mi-ai sters cometariul?crezi ca esti mai buna de cat alt cineva?crezi ca daca scrii nustiu cat,esti mai desteapta?
Alte întrebări interesante