Biologie, întrebare adresată de AndreiRaresBoss123, 9 ani în urmă

povesteste despre:
a)atitudinea ta privind folosirea ratională a resurselor naturale pe parcursul unei zile
b)felul in care contribui tu la protejarea mediului in timpul programului scolar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SăruțaDrăguța
23
a) Pentru fiecare dintre noi resursele naturale ar trebui să fie o mare grijă. Nu trebuie irosite sau consumate în neștire. Există lucruri pe care oamenii le pot face pentru a proteja resursele naturale. Spre exemplu, apa este o resursă naturală și trebuie protejată. În timp ce ne spălăm pe dinți spre exemplu putem opri apa până ne clătim.
Și lumina este o resursă foarte folosită. Atunci când e lumină de la soare e bine ca în casă să stingem becul. Sau putem amplasa centrale eoliene pentru a produce energie electrică, sau panouri solare.

b) protejarea mediului este ceva ce unii dintre noi nu mai fac. În timpul programului școlar este foarte ușor să proteja mediul. Resturile de la sendvișuri trebuie aruncate la gunoi. În fiecare zi trebuie ales un elev de serviciu care să se ocupe de curățenia clasei. În orice școală ar trebui să existe în curte un coș de gunoi astfel încât elevii să arunce în el toate deșeurile. În săptămâna Altfel puteți să îi propuneți dirigintelui/învățătorului Să plantați copaci în jurul școlii. Este o activitate creativă, distractivă și ne ajută să protejam natura.
Sper că te-am ajutat!!!

AndreiRaresBoss123: ai scris cam mult
AndreiRaresBoss123: si nu cred că incape
Alte întrebări interesante