Limba română, întrebare adresată de claudiaelena456l, 8 ani în urmă

povesteste despre o excursie cu clasa
dau coroana si daca se poate as vrea sa fie putin mai lunga.daca se poate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leonard07
1

Miercuri se anunţa o zi obişnuită. Până cănd doamna învăţătoare vine în clasă şi ne dă vestea cea mare.

– Copii, pentru că se apropie mini-vacanţa şi ca semn de mulţumire pentru că aţi fost cuminţi şi aţi învăţat bine, vă propun ca mâine să facem o excursie la Târgovişte.

Noi am fost cu toţii încântaţi de propunerea doamne învăţătoare.Eu, cu atât mai mult pentru că era o ocazie importantă pentru a-mi cunoaşte colegii. Aproape că nu am dormit în noaptea aceea, mi-era gândul numai la excursie: oare cum va fi yiua de mâine? Caldă sau mohorâtă? Dar locurile pe care le vom vizita? Ne vom distra? Doamna Învăţătoare va fi mulţumită de noi?

Asosit yiua cea mare, m-am trezit, m-am îmbrăcat, mi-am făcut paceţelul şi-am plecat spre şcoală. Acoşo m-am întâlnit cu Ifrim Alexandra, fata cu care voi sta în excursie. Toţi aşteptam autocarul pentru a pleca la Târgovişte. Ajuns, autocarul, ne-am urcat în el pe rândul al doilea şi am aşteptat să plece spre destinaţie. În autocar nu am putut să mă bucur prea tare de peisaj întrucât mi-a fost tare rău. Dar odată ajunşi la Târgovişte a încept distracţia. Prima dată am vizitat Turnu Chindiei, Curtea Domnească şi o biserică situată în aceeaşi zonă. După aceea am vizitat o grădină zoologică, acolo erau: reptile, păsări, urşi, sconcşi, lame, ponei şi maimuţe. La sfârşitul vizitei am fost la Mănăstirea Dealul unde capul lui Mihai Viteazu se odihneşte în pace. A fost o excursie minunată!!!!!


claudiaelena456l: omg
claudiaelena456l: ce mult ai scris!!!!!!1
claudiaelena456l: wow
claudiaelena456l: ms mult
Leonard07: n ai pentru ce
Alte întrebări interesante