Limba română, întrebare adresată de alinemilian10, 9 ani în urmă

Povesteste in 25-30 de randuri o intamplare fericita din viata ta. Va rog!!! Repede, urgent!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andraserba10
9
o intamplare fericitaartea
Azi a fost cea mai fericita zi din viata mea!
totul a inceput in timp ce eram acasa!
dupa ce venism de la scoala,mancasem si am zis sa ma apuc si de invatat si de scris,,,deschid cartea de romana si vad ca nu am tema am zis ca totul e ok pana aici o deschid si pe cea de matematica si nici la mate nu aveam tema wow era super frumos pt mine!
am bagat cartile in birou si am iesit la joaca
dintr-o data aud vocea mamei care zicea ca vremea cine am loat cina si dupa aceea am scos cartile si am invatat stiam ca a doua zi aveam test la mate !
a doua zi la scoala eram fericit invatasem din greu!
urma ora de matematica eram foarte emotionat intram la clasa iar dupa noi vine si doamna de matematica ne zice sa ne scoatem o foaie si un pix in rest nimic pe  banca.
ne dicteaza subiectele dupa ce a terminat doamna de dicat am inceput sa ma uit peste ele le stiam pe toate asa ca m-am apucat repedede scris si uite asa am terminat si lucraraea i-o duc doamnei profesoare dupa care doamna incepe sa-o corecteze si imediat mi-a zis si nota si din fericire era 10
a fost cea mai frumoaASA ZI DIN VIATA MEA PARINTI AU FOST ASA DE MANDRI DE MINE incat mi-au loat o bicicleta noua si mi-au zis ca asa sa-o tin tot anul!
am fost super multumit in ziua aceea de mine eu si de asemenea parintii mei
Alte întrebări interesante