Limba română, întrebare adresată de dau5stelesicoroana, 8 ani în urmă

POVESTEȘTE IN APROXIMATIV 10 RÂNDURI O ÎNTÂMPLARE HAZLIE ÎN TIMP CE TE JUCAI ÎMPREUNĂ CU PRIETENII TĂI.
URGENTT DAU 5 STELE ȘI COROANĂ
+ 100 PUNCTE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariusradoi
1

Bună!

O zi pe cinste

Ma plictiseam de moarte, tanjeam după o plimbare. .Dar ce sa vezi ,ziua mea norocoasa ,chiar ma suna un prieten de al meu ,voia sa ne jucam chiar în fata blocului ,el era vecinul meu ,dar venea și la aceasi scoala cu mine, ba chiar eram colegi. Am ajuns era și un prieten de al lui ,nu era problema deoarece îl știam, eram prieteni. Am apucat către parc ,era aproape gol ,dar insemna ca avem tot locul de joaca pentru noi!

Noi am făcut multe activități hazlii .Când din senin apărea un clovn ,el era foarte colorat ,avea și un balon .După aceea parca a dispărut din senin .neam și jucat cu el .După ceva timp am realizat ca defapt ,era tatal meu!

Ce zi haioasa.

Am făcut 13 rânduri, sper ca e bine! SCUZEE.

Răspuns de AlesiaIoana2803
2

O zi nemaipomenita

Eram acasa, toctmai ce imi terminasem temele si nu stiam ce sa fac mai departe.Eram singura acasa asa ca ma plictiseam.Mi-am sunat prieteni sa iesim pe afara dar din pacate cu totii erau ocupati.Dintr-o data bate cineva la usa. Era prietena mea care mai nou imi era si vecina.Mi-a spus daca vreau sa vin pe la ea.Desigur ca am acceptat ca doar nu aveam ceva mai important de facut.Ne-am distrat bine!Chiar as vrea sa o repet.

Sper ca iti place fiindca m-am cam chinuit!

Coronita?:)

Scuze ca am facut 12 randuri...

Alte întrebări interesante