Limba română, întrebare adresată de bibilica19000000000, 9 ani în urmă

povesteste o intamplare cunoscuta/traita precizand locul timpul personajele cauza intamplari finalul si impresia pe care tia lasat-o

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
40
A venit vara!Eu şi familia mea planificaserăm de o bucată de timp să ne petrecem o zi la munte alături de aerul curat şi de minunățiile pădurii.Când am ajuns în locația respectivă noi am rămas uluiți de frumusețea şi priveliștea mirifică oferită se natură.
Acolo am petrecut ceva timp dar am practicat diferite activități,cum ar fi: am adunat deşeurile care reprezintă o adevărată teroare pentru colectivul de animale şi pentru pădure.După accea am savurat unele din rețetele culinare pregătite de mama,dar cu o singură condiție să nu aruncăm ambalajele alimentelor în natură.
Mai pe seară am decis să ne reîntoarcem acasă chiar dacă doream să ne mai petrecem timpul în pădure alături de animalele care conviețuiesc în pace.
Eu din această întâmplare mi-am format o impresie şi aceea este că noi trebuie să protejăm pădurea nu s-o deteriorăm pentru că aceasta ne oferă viața.

Sper că ți-a plăcut nu uita să-mi dao coroana te rog frumos
Alte întrebări interesante