Limba română, întrebare adresată de niculaefogoros, 8 ani în urmă

povestește o întâmplare petrecuta la patinoar

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darky5
4

Era o zi linistita de ianuarie, era foarte frig afara incat apa era inghetata, deci am decis sa mergem la patinoar sa ne mai distram.

Cand am ajuns nu era nimeni, toate magazinele goale, nici urma de oameni. Eram foarte confuzi si nu stiam ce sa facem. Deodata am vazut in departare ceva care nu arata ca un om, nici ca un animal, era un varcolac. Am fugit cat m-au tinut picioarele.Nu puteam sa imi imgainez ochilor. Apoi o aud pe mama cum striga: ,,Daniel, trezeste-te!". Nu stiam ce sa zic. A fost totul un vis. Am deshis mai bine ochi si am vazut ca eram in masina si mama mi-a spus ca am dormit tot drumul si ca am ajuns la patinoar. Dupa ce m-am dat jos din masina am ajuns acolo si a fost super. nu o sa uit aceasta zi!

Răspuns de cristina201012e
3

La patinoar

Într-o zi de iarnă, eu și prietenii mei, am fost la patinoar. Acolo ne-am intalnit cu Maia, fata domniei noaste de matematică.

Am discutat o vreme și apoi Maia a plecat. După ce plecase, toți ne luasem puținele în picioare și am plecat pe ghiață. Ana și Karina nu au vrut să meargă pe ghiață. Eu le-am întrebat de ce nu vine, iar ele au spus că nu stiu sa se dea cu patinele.

Le-am luat de mână și le-am spus că nici eu nu știam să merg cu patinele,dar ma învățat sora mea mai mare. Apoi eu,Vanessa, Daria, Maria,Cristi si Silviu le-am învață să meargă.

Când trebuia să plecam, Ana și Karina ne-au multumit.

Alte întrebări interesante