Limba română, întrebare adresată de alinalozneanu256, 8 ani în urmă

Povestește o întâmplare prin care ai trecut și se rămas în minte ca fiind deosebită mai repede dau coroama​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denitalmaciu
0

Răspuns:

Eram odată la mall cu părinți , deodată ce am intrat în mall am văzut cum niste oameni se uitau foarte suspect la noi , eu am realizat că ceva nu era în regulă .

Am continuat cumpărăturile , dar acei oameni ne urmăreau, unde mergeam noi mergeau și ei , dar nu am spus nimic și ne-am continuat cumpărăturile . Văzând că tot ne urmăresc tata ia întrebat de ce ne urmăresc , ei nu au dat nici un răspuns și au luat-o la mers alergător fără sa zică nimic. Atunci noi ne-am dat seama că ceva nu era bine așa că am decis să plecăm cât mai repede din acel mall , eram speriați.

Nici până în ziua de azi nu știu cine erau acei suspecți , dar nici nu am mai călcat în acel mall vreodată


alinalozneanu256: păi eu vreau ceva fain nu ceva suspect
anays333: nici Mihai Eminescu nu scria așa carti
Răspuns de anays333
0

Cea mai deosebita întâmplare care a rămas în istorie că fiind cel mai măreț lucru pe care l-a făcut vreodată un om din toata lumea a fost când m-am ba*it langa profa de romana.Acest lucru a rămas și va rămâne pentru totdeauna cel mai fermecător,deosebit,măreț și încântător lucru făcut de un om vreodata.Pe data de 25 februarie 2022 ora 14:35:5 s-a întâmplat aceasta minune pură.Acest lucru a fost atât de deosebit și a lăsat atât de multă lume fără respirație încât cel mai mare poet italian a scris o carte cu numele de"La ca*a be*inoso"fiind citită de de cei mai mari poeți din toată istoria.Aceasta carte va rămâne pentru totdeauna cea mai fermecătoare.Mihai Eminescu a declarat însuși ca aceasta carte nu este deloc interesanta așa că a început un război între Russia și Ucraina.Al 3-lea război mondial este pe cale să înceapă din cauză că Mihai Eminescu un poet român cunoscut pentru poeziile lui remarcabil de urate,este invidios pe aceasta carte remarcabilă.

Alte întrebări interesante