Limba română, întrebare adresată de jocuri4, 9 ani în urmă

Povesteste o intamplare vesela la care participi in chip de inger 12_15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihi2004
1
Astazieste ziua pacalelilor intai aprilie.In acesta zii se fac multe pacaleli si se distreaza de minune.M-am gandit sa fac si eu cu totul ceva mai special si mi-am chemat prietenii in ajutor.Tinta era fratele meu.Vruiam sa ia si el o pacaleala la cate mi-a dat.Vruiam sa-l speriem de moarte.Am asteptat pana seara si le-am spus parintilio nostriii ca mai ramanem putin.El se asezase deja in pat.Era gata de somn cand a auzit niste zgomote ciudate facute de noi.Atunci a inceput s se acopere cu tot feluri de paturi si haine si zicea:,,Nu ma manca''
Răspuns de Patrick132538
1
Eu si cu niste prieteni de ai mei am vrut sa ne speriem un prieten care era cel mai fricos din gasca noastra. In gasca eram 13 copii. Toti de aceeasi varsta. In ocazia Halloweenului unul din prietenii mei a sugerat sa ii facem o farsa lui Darius. Darius era baiatul fricos. Dupa ce am discutat ce sa facem am mers la el la bloc sa il chemam afara la joaca. El a acceptat. Cand a coborat ne-am salutat si am mers la magazin sa ne cumparam ceva de mancat si de baut. Cand am intrat Darius a venit spre mine si mi-a zis ca ii este frica de ziua de maine. Eu l-am intrebat de ce si el mi-a raspuns cu o voce tremurata ca maine este Halloween,si ca si-a amintit ca maine este Halloween deoarece in magazin angajatii decoreaza magazinul cu decoratii pentru Halloween. Dupa ce am platit cunparaturiile am mers la ceilalti si le-am spus slca eu nu vreau sa il mai speriem pe Darius deoarece ii este fiarte frica. Ei nu au ascultat ce am zis si mi-au zis ca ei continua planul. Cand am ajuns la bloc am mers langa Darius si i-am spus ca ce vor ceilalti sa ii faca. El mi-a multumit pentru ca i-am zis.
Urmatoare zi era Halloween si Darius era pregatit. Cand ceilalti i-au facut farsa Darius nu a avut o reactie de sperietura. Cand ei au vazut ca nu mai era fricos s-au oprit din a ii mai face farse lui Darius.
Sper ca te-am ajutat! Un multumesc?
Alte întrebări interesante