Limba română, întrebare adresată de dianaalbu92, 8 ani în urmă

povesteste o intanplare hazlie,traita de tine,in care ai fost personajul principal
dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de felihi
2

Răspuns:

am adormit spre dimineata. Ma trezesc brusc. Semiintuneric. Ma uit la ceas. Ora 5. In gand: "Of, ce ma fac? Am dormit toata ziua. Mai un pic si se inchide banca. Trebuie sa ajug neaparat!". Fac repede un dus, ma imbac, ies afara. Brr... E un frig si intuneric! Merg pe strada si nu vad nici un suflet viu, desi stau in zona centrala. Tot orasul e gol, parca dupa razboi. Ma intreb: "Oare e duminica? Sau o fi vreo epidemie, si eu nu stiu?". Ajung la banca. Ma apropii de intrare si realizez, ca este inchisa. Stau cateva minute amortita, in stare soc. Apoi scot mobilul si ii sunt repede pe ai mei. Nu raspunde nimeni. Sun o prietena. La fel. Ma uit in stanga, in dreapta. Vad o femeie, care se apropie. Deschid gura, ca sa-i adresez o intrebare, si in clipa aceea, realizand toata penibilitatea situatiei, in care ma aflu, o intreb, razand: "E dimineata, nu? Nu e seara". Si incep sa rad in hohote, tinundu-ma de burta. Ea, saraca, se uita la mine cu ochi mari si nedumeriti, si imi raspunde cu o vocea tremuranda: "Daaa".

- Si eu care credeam, ca e seara. oh go on

Apoi am plecat spre casa, razand si gandindu-ma la patul meu cald, care ma astepta.

Chiar a fost o situatie, cat se poate de comica, si autenticitatea trairilor mele a fost de nepretuit, de neuitat. Eram absolut convinsa ca era seara, si nici nu mi-as fi putut imagina, ca m-am trezit odata cu cocosii, si de fapt e dimineata. Of, of..

VREAU COROANA

Răspuns de petronelamoldovanu9
2

Răspuns:

Eu am fost cu prietena mea la pădure și acolo ne aștepta o sora de a mea noi ne-am dus și vb despre băieți prietena mea zicea hai sa nu mai vb de asta și a zis sa vb despre ce ne amintim noi din copilărie prietena mea zicea a ea a fost la un parc de distracții și să dat într-o într-un carusel și a vomitat foarte mult a început să rada pt le-a făcut o farsă părinților eu am povestit că când am fost la doctor eu vroiam sa fac vaccinul și doctorul a zis că sunt foarte răcită și nu pot face vaccinul și a venit șefa doctor și a zis faceți fete vaccinul și eu eram foarte bucuroasa sper că te-am ajutat

Alte întrebări interesante