Limba română, întrebare adresată de arianaplesca9, 8 ani în urmă

Povestește primului fragment din textul 'Gradina Uriașului' (poveste populară) 'A fost odată ca niciodată, la marginea unui oraș îndepărtat, o grădină minunată numită Grădina Uriașului.Printre flori parfumate și copaci,se adunau, după ce ieșeau de la școală, o mulțime de copii zburdalnici. Veneau să se joace aici pe orice vreme, chiar și iarna, când zăpada și gheață dădeau o strălucire de vis acestui loc. Grădina răsuna de veselie și voie bună, iar copiii erau tare fericiți că se jucau în acest loc binecuvântat.'
REPEDE VA ROG! DAU COROANĂ ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petroiulia401
4

Răspuns:

A fost o data la maginea unui oras,o grădina numita Gradina Uriasului.Printre flori si copaci se adunau mulți copii.Veneau mereu sa se joace acolo,când venea iarna era foarte frumos acel loc.Grădina era foarte vie ,iar copii bucuroși se jucau în acel loc.

Răspuns de FlorinaElena2
3

Răspuns:

La marginea unui oraș îndepărtat, era o grădină minunată, Grădina Uriașului. Aceasta era împodobită cu multe flori parfumate și frumos colorate, care chiar și iarna, arătau nemaipomenit. Această grădină răsuna de veselie în râsetele de veselie și voie bună, ale copiilor care se jucau de dimineața până seara.

Sper că te-am ajutat, Ariana!

❤️❤️

Alte întrebări interesante