Matematică, întrebare adresată de ramonacami, 8 ani în urmă

Povestește textul "Perla si punctul,, cu ajutorul imaginilor de mai sus.Formuleaza cel putin trei enunturi pentru fiecare imagine data.Va rog urgent dau coroana va rog mult.La romana SCUZE nu matematica.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de patzabiancap5qjdn
469
Perla și punctul
Intr-o zi senină, un pitic înțelept s-a dusa croitorul satului. El l-a rugat să îi facă un costum pentru o călătorie în lumea oamenilor. Croitorul s-a întrebat mirat pentru ce avea piticul nevoie să plece din țara lui.
După ce a traversat mări, oceane, mlaștini și vulcani, a ajuns la o școală omenească. Acolo, o fetiță pe nume Briana l-a auzit oftând și s-a dus la el. Când a ajuns în dreptul piticului, a stat puțin timp pe ganduri până să își dea seama de limbajul piticilor. Aceasta a înțeles că piticul vrea să învețe să scrie și să vorbească cu intonația potrivită și i-a recomandat cartea "Tainele scrierii corecte".
Micuțul a ajuns acasă, la ai săi,după trei ani, trei luni și trei zile. A fost foarte fericit că nu a plecat din lumea oamenilor cu mâna goală ci cu un manual al scrierii corecte. Piticul a fost bucuros să anunțe că de acum toți piticii vir putea învăța ușor despre intonație și semnele de punctuație și că nu vor mai avea buzunarele pline de obiecte ci de ce e mai important: praf magic!

PS: Eu am avut aceeași temă ieri și a fost bună deci sper că te-am ajutat

patzabiancap5qjdn: Dus* și vor* scuze pentru greșeli
ramonacami: Multumesc
Alte întrebări interesante